Kwaliteit

Bij het vervaardigen van onze producten is perfectie de norm. Om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen begint het met materialen van de hoogste kwaliteit en wordt er alleen maar met hoogwaardige gereedschappen gewerkt. Alle goederen die bij ons toekomen worden aan een ingangscontrole onderworpen.

Elke medewerker is verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking gedurende het hele productieproces. Voor het bewerken van deze producten kan hij gebruik maken van hoogwaardige gereedschappen en spanmiddelen. De maatvoeringen worden tussentijds gecontroleerd d.m.v uiterst nauwkeurig meetgereedschap.

Voor de eindcontrole van de producten beschikken wij over een moderne geklimatiseerde meetkamer met daarin een 3D meetbank, type Wenzel LH87, met een bereik van 1500m x 700 x 800 mm. Deze wordt volledig via stepfile aangestuurd.

Niet alleen kwalitatieve uitgangsmaterialen en maatvoering zijn belangrijk voor de vervaardiging van hoogwaardige producten. Hierin speelt reinheid ook een belangrijke rol.

REINHEID

 

De producten die moeten voldoen aan een bepaalde reinheid worden volgens de laatste voorschriften vervaardigd. We beschikken over een UV-controlelamp voor het opsporen van stofdeeltjes en controle op vlekvorming.

Grade 4 producten kunnen we na productie in huis cleanen en verpakken.

Grade 2 producten produceren en behandelen we volgens de voorgeschreven instructies. Voor het reinigen en verpakken van deze producten kunnen wij beroep doen op gespecialiseerde partners.

© 2024 Sanders Machinefabriek